Logo

Oljesanering i Göteborg med omnejd.

TO Transport & Oljeservice AB utför oljesanering i byggnader och mark i Göteborg med omnejd.
Cisterner och oljetankar som är nedgrävda i marken, grävs upp och saneras.
Om olja läckt ut tar vi också hand om de förorenade schaktmassorna samt sanerar & återställer marken. Med vårt slamsugningsaggregat suger vi upp oljespill och andra föroreningar.

Har ni några frågor eller funderingar kring oljesanering i Göteborg så tveka inte att kontakta oss!

 

Oljesanering bil Göteborg

 

Allmänt angående sanering av olja i byggnader och mark

Vi hjälper er att montera ned och forsla bort gamla oljepannor och oljetankar. Vi hjälper även till med oljesanering i Göteborg med omnejd om ni upptäckt olja i marken på er tomt. Man upptäcker ofta oljespill eller oljeutsläpp i samband med gräv och byggarbeten. Finns det olja i hus och byggnader är det oftast på grund av en läckande oljetank. Det är viktigt med sanering av olja när det upptäcks eftersom ett läckage kan leda till stora problem för miljön i närområdet. En oljesanering bör göras så snart det upptäckts för att minimera miljöpåverkan och motverka långvariga skador.

Kontakta oss för snabb oljesanering

Vad skall man göra om man upptäcker ett oljeläckage på sin mark eller i sitt hus? Kontakta oss så hjälper vi er med oljesanering och rengöring. Vi har all utrustning och kunskap som krävs för att se till så att oljesaneringen utförs både snabbt och korrekt. Vi hjälper myndigheter, företag, fastighetsägare och privatpersoner runt om i hela Göteborg med sanering.

 

Copyright © 2013 TO Transport & Oljeservice AB | Skapad av Lantech