Menu
A+ A A-

Oljesanering i Göteborg & Borås med omnejd.

TO Transport & Oljeservice AB utför oljesanering i byggnader och mark i Göteborg & Borås med omnejd.
Cisterner och oljetankar som är nedgrävda i marken, grävs upp och saneras.
Om olja läckt ut tar vi också hand om de förorenade schaktmassorna samt sanerar & återställer marken. Med vårt slamsugningsaggregat suger vi upp oljespill och andra föroreningar.

Har ni några frågor eller funderingar kring oljesanering i Göteborg eller Borås med omnejd så tveka inte att kontakta oss!

 

Oljesanering bil Göteborg

 

Allmänt angående sanering av olja i byggnader och mark

Vi hjälper er att montera ned och forsla bort gamla oljepannor och oljetankar. Vi hjälper även till med oljesanering i Göteborg med omnejd om ni upptäckt olja i marken på er tomt. Man upptäcker ofta oljespill eller oljeutsläpp i samband med gräv och byggarbeten. Finns det olja i hus och byggnader är det oftast på grund av en läckande oljetank. Det är viktigt med sanering av olja när det upptäcks eftersom ett läckage kan leda till stora problem för miljön i närområdet. En oljesanering bör göras så snart det upptäckts för att minimera miljöpåverkan och motverka långvariga skador.

Kontakta oss för snabb oljesanering

Vad skall man göra om man upptäcker ett oljeläckage på sin mark eller i sitt hus? Kontakta oss så hjälper vi er med oljesanering och rengöring. Vi har all utrustning och kunskap som krävs för att se till så att oljesaneringen utförs både snabbt och korrekt. Vi hjälper myndigheter, företag, fastighetsägare och privatpersoner runt om i hela Göteborg med sanering.

 

Miljöpolicy

Tillsammans värnar vi om miljön

Vi skall i alla avseenden bedriva verksamheten med begränsad miljöpåverkan med hänsyn till ekonomiska och tekniska resurser samt gällande lagar och krav.
Läs mer...

Kvalitetpolicy

Varför våra kunder väljer oss.

Organisationen skall uppfylla kundernas krav, förväntningar och behov. Det förutsätter att vi levererar tjänster med rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris.
Läs mer...

Säkra affärer

Högsta kreditvärdighet

TO Transport & Oljeservice är ett företag som är tryggt och säkert att göra affärer med. Vi har blivit utsedda av UC till Riskklass5, deras högsta utmärkelse av kreditvärdighet.
Läs mer... Extern länk (öppnas i nytt fönster)

Kontakt

TO Transport & Oljeservice AB

Vagnmakaregatan 8-10
415 07 Göteborg
Sweden

Magnus Persson

Mobil: +46 (0)735-76 25 36
E-post: magnus@to-olja.com

Tommy Olsson

Mobil: +46 (0)705-404505
E-post: tommy@to-olja.com