Menu
A+ A A-

Vi skall i alla avseenden bedriva verksamheten med begränsad miljöpåverkan med hänsyn till ekonomiska och tekniska resurser samt gällande lagar och krav.

 

 Miljöfrågor skall ha en framträdande plats inom vår verksamhet.
 Vi skall aktivt informera och utbilda våra medarbetare och intressenter.

 Vi skall ständigt söka nya arbetsmetoder och nya material o kemikalier i syfte att förbättra miljön. Vi skall tillgodose våra kunders speciella krav.
 Detta skapar goda referenser för ytterligare affärer och ger upphov till goda kundrelationer.

 Medarbetarna förväntas aktivt bidra med sitt yrkeskunnande och engagemang för att minska miljöpåverkan och eftersträva ständiga förbättringar.

Vidare skall miljöarbetet vara väl förankrat i samtliga bolags organisationer genom lämplig utbildning, tydliga instruktioner samt engagemang och krav från personal och övriga intressenter.

Denna policy skall också vara känd av alla som arbetar på uppdrag av oss.
VD säkerställer att policyn är förstådd inom företaget, mäter och utvärderar resultaten av företagets miljöinsatser och arbetar med ständiga förbättringar.

 
 

Miljöpolicy

Tillsammans värnar vi om miljön

Vi skall i alla avseenden bedriva verksamheten med begränsad miljöpåverkan med hänsyn till ekonomiska och tekniska resurser samt gällande lagar och krav.
Läs mer...

Kvalitetpolicy

Varför våra kunder väljer oss.

Organisationen skall uppfylla kundernas krav, förväntningar och behov. Det förutsätter att vi levererar tjänster med rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris.
Läs mer...

Säkra affärer

Högsta kreditvärdighet

TO Transport & Oljeservice är ett företag som är tryggt och säkert att göra affärer med. Vi har blivit utsedda av UC till Riskklass5, deras högsta utmärkelse av kreditvärdighet.
Läs mer... Extern länk (öppnas i nytt fönster)

Kontakt

TO Transport & Oljeservice AB

Vagnmakaregatan 8-10
415 07 Göteborg
Sweden

Magnus Persson

Mobil: +46 (0)735-76 25 36
E-post: magnus@to-olja.com

Tommy Olsson

Mobil: +46 (0)705-404505
E-post: tommy@to-olja.com