Menu
A+ A A-

Asbestsanering i Göteborg & Borås med omnejd.

Vi har den kunskap som krävs för att utföra asbestsanering och vi har också alla tillstånd från Arbetsmiljöverket. Våra utbildade asbestsanerare i Göteborg river allt från rörisolering till eternittak. Vi inventerar, provtar, anmäler arbete till Arbetsmiljöverket, sanerar och transporterar bort asbest och avfallet.

Hur långt tid en asbestsanering tar beror på hur mycket som behövs saneras. Vi kan hjälpa dig med en uppskattning hur långt tid saneringen kommer att ta efter att vi inventerat och undersökt byggnaden som skall saneras.

 

Vad är en asbestsanering?

Vid en asbestsanering så rensar man bort allt material med asbests. Asbest var ett material man använder mycket i byggnader på 1900-talet. Det användes särskilt mycket vid som värmeisolering, brandskydd, golvbeläggning och vid armering av stål. Asbest är ofarligt så länge det hålls intakt men när det sönderfaller uppstår en hälsorisk och dammet är cancer framkallande. Därför behöver man en asbestsanering.

 

Kontakta oss idag - klicka här

Asbestsanering Göteborg

 

 

Miljöpolicy

Tillsammans värnar vi om miljön

Vi skall i alla avseenden bedriva verksamheten med begränsad miljöpåverkan med hänsyn till ekonomiska och tekniska resurser samt gällande lagar och krav.
Läs mer...

Kvalitetpolicy

Varför våra kunder väljer oss.

Organisationen skall uppfylla kundernas krav, förväntningar och behov. Det förutsätter att vi levererar tjänster med rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris.
Läs mer...

Säkra affärer

Högsta kreditvärdighet

TO Transport & Oljeservice är ett företag som är tryggt och säkert att göra affärer med. Vi har blivit utsedda av UC till Riskklass5, deras högsta utmärkelse av kreditvärdighet.
Läs mer... Extern länk (öppnas i nytt fönster)

Kontakt

TO Transport & Oljeservice AB

Vagnmakaregatan 8-10
415 07 Göteborg
Sweden

Magnus Persson

Mobil: +46 (0)735-76 25 36
E-post: magnus@to-olja.com

Tommy Olsson

Mobil: +46 (0)705-404505
E-post: tommy@to-olja.com