Menu
A+ A A-

Vi utför slamsugning i Göteborg & Borås med omnejd

TO Transport & Oljeservice AB utför slamsugning i Göteborg & Borås med omnejd på ett snabbt och effektivt sätt.

Låt oss ta hand om slamsugning, tömning och rengöring av bland annat spilloljetankar, golvbrunnar, fettavskiljare, pumpgropar med mera.

Vår personal har flera års erfarenhet av både slamsugning och spolning. Vi har kunskapen som krävs för att hjälpa dig med allt som har med slamsugning att göra. Med våra slamsugnings- och spolbilar klarar vi av alla möjliga uppdrag.

 

Slamsugning Göteborg

 

Slamsugning med stort miljöfokus

Vi tar hand om ditt avfall efter en slamsugning på ett säkert och miljövänligt sätt. Vi har alltid ett stort miljöfokus när vi jobbar och ser till så att vi lämnar minsta möjliga påverkan på miljön. Om du behöver en rör- eller slamsugning är vi rätt val för dig. Vi utgår alltid från våra kunders olika behov och önskemål. Har du du några frågor eller fundering kring våra tjänster i Göteborg så tveka inte att kontakta oss.

 

 

 

 

Miljöpolicy

Tillsammans värnar vi om miljön

Vi skall i alla avseenden bedriva verksamheten med begränsad miljöpåverkan med hänsyn till ekonomiska och tekniska resurser samt gällande lagar och krav.
Läs mer...

Kvalitetpolicy

Varför våra kunder väljer oss.

Organisationen skall uppfylla kundernas krav, förväntningar och behov. Det förutsätter att vi levererar tjänster med rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris.
Läs mer...

Säkra affärer

Högsta kreditvärdighet

TO Transport & Oljeservice är ett företag som är tryggt och säkert att göra affärer med. Vi har blivit utsedda av UC till Riskklass5, deras högsta utmärkelse av kreditvärdighet.
Läs mer... Extern länk (öppnas i nytt fönster)

Kontakt

TO Transport & Oljeservice AB

Vagnmakaregatan 8-10
415 07 Göteborg
Sweden

Magnus Persson

Mobil: +46 (0)735-76 25 36
E-post: magnus@to-olja.com

Tommy Olsson

Mobil: +46 (0)705-404505
E-post: tommy@to-olja.com